Personale


Gynækolog Sandra Teiblum

Læge siden 2007. Speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Jeg har været ansat på gynækologiske afdelinger på Roskilde samt Hvidovre Hospital og er bredt uddannet indenfor alle områder af det gynækologiske speciale.

Jeg har stor erfaring med behandling af problemer i den tidlige graviditet, blødningsforstyrrelser, underlivssmerter og overgangsalder. Jeg tager alle gynækologiske problemstillinger seriøst og bestræber mig på at gøre det til en tryg og god oplevelse at gå til gynækolog.

Jeg deltager løbende i kurser og møder for læger og gynækologer og sørger for at holde mig fagligt opdateret.


Jordemoder Gunilla Harms

Gunilla er uddannet jordemoder i 2001 og har arbejdet på Roskilde Hospital både på fødegangen, afdelingen for gravide og barselsafdelingen.

Gunilla har diplomuddannelse inden for kommunikation og vejledning. Hun har desuden arbejdet med forældre, der har mistet barn under graviditet og fødsel.

Du vil møde Gunilla i telefonen, i receptionen, ved undersøgelser, til visse behandlinger, som fx skift af ringpessar, frysning af kondylomer, abortsamtaler og blodprøvetagning.


Sekretær Maria Kræmmer Andreasen

Maria er uddannet lægesekretær i 2011 og har efterfølgende arbejdet i gynækologisk ambulatorium på Nordsjællands Hospital.

Du vil møde Maria i klinikkens reception, telefon og på mail, hvor hun vil være behjælpelig med tidsbestilling, gode råd og vejledning til de praktiske spørgsmål, du måtte have både før og under din undersøgelse og evt. behandling.

I samarbejde med dig og vores behandlere vil Maria sikre, at du får en god oplevelse ved enhver kontakt med klinikken.